Waarom Bureau de Hamvraag?

Oplossingen met maatschappelijke impact en een breed draagvlak

Bureau de Hamvraag heeft kritische en frisse doorvragers in huis die de onderste steen boven halen.

Over Bureau de Hamvraag

Bureau de Hamvraag is een vindingrijk, klein en strategisch sterk bureau.  Door een helder proces met een kop en een staart komen we tot concrete oplossingen. Met onze patroondoorbrekende aanpak willen we het maken van maatschappelijke impact toegankelijk maken voor iedereen. Wij werken vanuit Social Design. Wij geloven in de waarde die schuilt in de ervaring en expertise van de mensen om wie het gaat.

Zo bouwen we samen aan impactvolle oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, met een breed draagvlak.

Oprichters en vaste Hamvragers zijn Anika van de Water en Charlotte Hendrickx. Wij werken regelmatig met andere bureaus of met vaste freelancers aan de Hamvragen. Dat zijn de bureaugasten: frisse denkers en doeners met elk een eigen en aanvullende expertise.

Voor wie?

Bureau de Hamvraag werkt voor organisaties die maatschappelijke impact willen maken. Organisaties die met ons willen bouwen aan impactvolle oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, met een breed draagvlak. We zijn actief door het hele land.

Bureaugast worden?

We werken regelmatig samen met andere bureaus of met vaste freelancers aan de Hamvragen. Dat zijn onze bureaugasten. Ieder met een eigen aanvullende expertise of achtergrond.

Ik wil bureaugast worden

Het Clubhuis

Bureau de Hamvraag is gevestigd in Het Clubhuis in Amsterdam Noord. Met andere organisaties met een passie voor de stad zoals als SITE en De Buurt. 

Het Clubhuis is een inspirerende en gastvrije plek voor creatie, events, workshops, samen lunchen en borrelen. Er zijn verschillende ruimtes voor onze creatieve sessies, workshops, co-werk plekken, overleggen en bijeenkomsten.

Adres

Asterweg 20 F1
1031 HN Amsterdam

 

Bereikbaarheid

Via Amsterdam Centraal Station bereik je Het Clubhuis met 10 minuten fietsen of 20 minuten lopen. Het Clubhuis ligt aan de overzijde van het IJ. Neem de pont naar Buiksloterweg, gelegen aan de IJ-zijde van Amsterdam Centraal. Na de oversteek bereik je ons met een korte wandeling of fietstocht.

Andere OV mogelijkheden zijn de bushalte Mosplein en Hagedoornweg, of de veerhalte Distelweg.

Parkeren kan in de omgeving op de openbare weg.

 

 

Veelgestelde vragen

Wij snappen best dat je nog enkele vragen hebt. Daarom hebben wij deze voor je verzameld en in dit overzicht weergegeven.