Sessies op maat

Staat jouw wens voor een korte maar krachtige sessie hier niet bij? Maar denk je wel dat onze aanpak en werkwijze past? We ontwerpen ook sessies op maat. Van een dagdeel tot meerdere dagen.

Zo hebben we meerdere teambuilding dagen vormgegeven, geven we invulling aan eenmalige participatiebijeenkomsten of begeleiden we sessies of netwerkevents gericht op kennisdeling en ontmoeting.

Onze sessies op maat hebben altijd een kop en een staart, om zo te borgen dat het strategisch past en aansluit bij een groter doel of behoefte. Tijdens de bijeenkomsten zorgen we voor verbinding, en een positieve sfeer met ruimte voor een lach. We zorgen dat het er visueel aantrekkelijk uitziet. Maar we verliezen nooit de inhoud uit het oog.

 • Maatwerk vanuit de vraag en context
 • Met een kop en een staart
 • Met een knipoog en creatief

Deze bedrijven gingen je voor

 • Sessie met impact Ontmoeting en kennissessie – Inclusie en Diversiteit
  Bureau de Hamvraag verzorgde voor de ruim 55 trekkers van de actieplannen Inclusie en Diversiteit van de Gemeente Amsterdam een inhoudelijke bijeenkomst waar kennisdeling, verbinding en inspiratie centraal stond.
  Ontdek project
  Case
 • Sessie met impact Piece of Cake – Serious game
  Bureau de Hamvraag heeft speciaal voor een kennissessie rondom 'het jonge kind' het spel Piece of Cake ontworpen. Een spel om spelenderwijs verschillende basisscholen en opvanglocaties in Tilburg te informeren en te inspireren.
  Ontdek project
  Case
 • Sessie met impact Werksessies Buurtstrategie
  Voor woningcorporatie Eigen Haard ontwerpen en begeleiden we drie werksessies met partners en bewoners voor de buurtstrategie van drie buurten.
  Ontdek project
  Case
 • Sessie met impact Eindejaarsbijeenkomst Medewerkersnetwerken Gemeente Amsterdam
  Bureau de Hamvraag verzorgde voor de vier medewerkersnetwerken van Gemeente Amsterdam een eindejaarsbijeenkomst met als doel om samen te komen, terug te blikken en met positieve energie het volgende jaar in te stappen. 
  Ontdek project
  Case

Veelgestelde vragen

Wij snappen best dat je nog enkele vragen hebt. Daarom hebben wij deze voor je verzameld en in dit overzicht weergegeven.