Sessies met Impact

Welke hapklare sessies
bieden we aan?

Voor sommige Hamvragen hebben wij een aantal ready to go methoden klaarstaan. Dat zijn onze sessies met impact. Voor als je wel een Hamvraag te verhapstukken hebt, maar hier zonder teveel tijdsinvestering een antwoord op wilt. Na een vrijblijvende intake bepalen we samen wat het beste past.

 • Lego® Serious Play®

  Bureau de Hamvraag faciliteert Lego® Serious Play® sessies van een dagdeel tot meerdere dagen voor jouw team of organisatie. Het samen bouwen aan oplossingen, strategie of je eigen verhaal zorgt voor nieuwe inzichten en perspectieven.

  Lees meer
 • Sessie met impact Bouwen aan je wijk met Lego® Serious Play®
  Doormiddel van Lego® Serious Play® heeft Bureau de Hamvraag vorm gegeven aan een teamsessie van voor de wijkregisseurs van Eigen Haard. Er is gebouwd aan aan individuele buurtplannen, maar ook aan de gedeelde vragen en uitdagingen als team.
  Ontdek project
  Case
 • Sessie met impact Design Thinking als basis voor innovatie
  Bureau de Hamvraag kreeg van GGD-GHOR Nederland de opdracht een creatieve workshop te ontwikkelen en te faciliteren voor hun landelijke werkgroep om samen tot eerste innovatieve ideeën te komen. 
  Ontdek project
  Case
 • Sessie met impact Durf te Delen over Inclusie en Diversiteit
  Inclusie en diversiteit is een thema dat in het publiekelijk debat ontzettend veel aandacht krijgt, maar voor veel mensen al een leven lang dagelijks impact heeft. Zo constateerde ook Gemeente Amsterdam dat binnen samenwerkingen en teams tegenstrijdige belangen kunnen ontstaan. Bureau de Hamvraag ging voor het Programma Inclusie en Diversiteit met deze opgave aan de slag. Aan de hand van de gesprekstool ‘Durf te delen’ van Studio Konings & de Boer voerden zij gesprekken met verschillende teams binnen de gemeente Amsterdam.
  Ontdek project
  Case
 • Sessie met impact Werksessies Buurtstrategie
  Voor woningcorporatie Eigen Haard ontwerpen en begeleiden we drie werksessies met partners en bewoners voor de buurtstrategie van drie buurten.
  Ontdek project
  Case
 • Sessie met impact Piece of Cake – Serious game
  Bureau de Hamvraag heeft speciaal voor een kennissessie rondom 'het jonge kind' het spel Piece of Cake ontworpen. Een spel om spelenderwijs verschillende basisscholen en opvanglocaties in Tilburg te informeren en te inspireren.
  Ontdek project
  Case
 • Sessie met impact Ontmoeting en kennissessie – Inclusie en Diversiteit
  Bureau de Hamvraag verzorgde voor de ruim 55 trekkers van de actieplannen Inclusie en Diversiteit van de Gemeente Amsterdam een inhoudelijke bijeenkomst waar kennisdeling, verbinding en inspiratie centraal stond.
  Ontdek project
  Case
 • Sessie met impact Eindejaarsbijeenkomst Medewerkersnetwerken Gemeente Amsterdam
  Bureau de Hamvraag verzorgde voor de vier medewerkersnetwerken van Gemeente Amsterdam een eindejaarsbijeenkomst met als doel om samen te komen, terug te blikken en met positieve energie het volgende jaar in te stappen. 
  Ontdek project
  Case

Veelgestelde vragen

Wij snappen best dat je nog enkele vragen hebt. Daarom hebben wij deze voor je verzameld en in dit overzicht weergegeven.