Bouwen aan je strategie

Lego® Serious Play®

Bureau de Hamvraag faciliteert Lego® Serious Play® sessies van een dagdeel tot meerdere dagen voor jouw team of organisatie. Het samen bouwen aan oplossingen, strategie of je eigen verhaal zorgt voor nieuwe inzichten en perspectieven.

 • Stimuleert creativiteit door met de handen te werken
 • Visualisatie stimuleert creativiteit en probleemoplossend vermogen
 • Verbetert samenwerken en gelijkwaardigheid

Deze partijen gingen je voor

Wat is Lego® Serious Play®?

Lego® Serious Play® is ontwikkeld om op een creatieve en innovatieve manier te werken aan organisatieprocessen. En dat werkt! Wij zetten deze methode graag in voor Hamvragen op het gebied van strategie, beleidsontwikkeling, cultuur- en identiteitsvraagstukken, maar ook bij innovatie of stakeholdermanagement. Het is voor iedereen, en een verrassend leuke manier om samen te werken. Je leert je collega’s of samenwerkingspartners op een andere manier kennen.

De methode kent duidelijke stappen waarbij elke deelnemer gelijk betrokken wordt. Door te praten in beelden ontstaat er een effectieve dialoog. In de verschillende stappen werk je toe naar een gezamenlijk ‘verhaal’. Waarbij ook verschillende netwerken, omstandigheden of scenario’s een plek kunnen krijgen. Zo kan je ‘wat als….’ vragen uitspelen om kansen of risico’s scherp te krijgen. Of door samen terug te blikken op een belangrijke gebeurtenis die je organisatie heeft beïnvloed.

Wat kost een sessie?

Een Lego® Serious Play® sessie van een dag inclusief intake, voorbereiding en terugkoppeling kost €2.500,-. Na deze dag is er een duidelijke focus voor ieder individueel en voor de groep.

 • Geschikt voor 3-10 personen per groep
 • Mogelijkheid voor meerdere groepen tegelijkertijd
 • Kan op onze inspirerende locatie op het Hembrugterrein

Neem contact op

Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ontvang binnen 2 werkdagen reactie
 • Sessie met impact Bouwen aan je wijk met Lego® Serious Play®
  Doormiddel van Lego® Serious Play® heeft Bureau de Hamvraag vorm gegeven aan een teamsessie van voor de wijkregisseurs van Eigen Haard. Er is gebouwd aan aan individuele buurtplannen, maar ook aan de gedeelde vragen en uitdagingen als team.
  Ontdek project
  Case

Veelgestelde vragen

Wij snappen best dat je nog enkele vragen hebt. Daarom hebben wij deze voor je verzameld en in dit overzicht weergegeven.