Eindejaarsbijeenkomst Medewerkersnetwerken Gemeente Amsterdam

Bureau de Hamvraag verzorgde voor de vier medewerkersnetwerken van Gemeente Amsterdam een eindejaarsbijeenkomst met als doel om samen te komen, terug te blikken en met positieve energie het volgende jaar in te stappen. 

Met wie?

Gemeente Amsterdam Programma Inclusie en Diversiteit

De Hamvraag

Hoe kunnen we de medewerkersnetwerken bedanken met een bijeenkomst om terug te blikken op de successen van het afgelopen jaar en die energie mee te nemen naar het volgende jaar?

Opgave

Bureau de Hamvraag is gevraagd om een bijeenkomst vorm te geven en te faciliteren voor de medewerkers netwerken vanuit het programma Inclusie & Diversiteit van de gemeente Amsterdam. Dit zijn vier verschillende netwerken die in het zonnetje gezet moesten worden. Het doel van de bijeenkomst was samen komen, terugblikken op 2022 en met positieve energie 2023 in te stappen.

Aanpak

De vraag was om een creatieve bijeenkomst te organiseren, maar wel met inhoud. We startten de bijeenkomst met de vraag ‘What makes you pop in 2022?’. Waarbij we volgens de popcorn methode ieders moment van trots, persoonlijke overwinning of succes vroegen te delen. Met die energie gingen de netwerken aan de slag met hun doelen en ambities voor 2023. Deze verwerkten zij in een persoonlijke nieuwjaarswens. Aan de hand van verschillende stappen werd die nieuwjaarswens vormgegeven. Deze hebben de netwerken in het nieuwe jaar als ansichtkaarten thuis ontvangen. Voor de opdrachtgever was dit ook het moment om de netwerken te bedanken voor alles wat zij betekenen voor Inclusief en Divers Gemeente Amsterdam. Niet alleen met de mooie woorden van de accounthouder en de directeur Personeel en Organisatie, maar ook door een uitgebreide lunch en een bedankje in de vorm van een ‘Pakje Kunst’.

Resultaat

  • Een set zelf vormgegeven nieuwjaarswensen voor de medewerkersnetwerken
  • Waardering voor medewerkers die zich op persoonlijke titel extra inzetten
  • Een creatieve en positieve middag met ruimte voor ontmoeting
Behoefte aan een bijeenkomst om mensen in het zonnetje te zetten?

Maar weet je niet hoe je tot een sessie komt waarin creativiteit en inhoud samengaan?
Bureau de Hamvraag ontwerpt graag een dagdeel op maat!

Vraag offerte aan
Altijd vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!